• August 18, 2022

Schoonmaken van je tattoo

Het schoonmaken van je nieuwe tattoo is de eerste stap van je tattoo verzorging. Vooral de eerste dagen is het essentieel dat je je tattoo goed schoonhoudt. Zo voorkom je lelijke dikke korstvorming en jeuk. Daarnaast help je je tattoo sneller genezen.

Regelmatig schoonmaken helpt, je tattoo sneller genezen
De tattoo zeep is speciaal ontwikkeld om dit zo aangenaam mogelijk te maken. Dat merk je meteen als je je tattoo voor het eerst gaat schoonmaken. Als je het bloed, inkt en wondvocht van je nieuwe tattoo gaat afwassen.

De Cleansing Gel maakt je tattoo niet alleen heel goed schoon, het kalmeert je tattoo meteen. Dat komt door de verkoelende en ontsteking remmende werking van de tattoo zeep.

Als je last hebt van jeuk, kan de Cleansing Gel verlichting bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.